​Täysistunnot eduskunnassa

Eduskunnan täysistunto on lainsäädäntötyön ja ajankohtaisen poliittisen keskustelun keskeinen areena. Täysistunnot lähetetään suorina verkkolähetyksinä eduskunnan verkkopalvelussa. Suullinen kyselytunti on aina torstaisin klo 16. Eduskunnan täysistuntojen suorien verkkolähetysten ja pidettyjen täysistuntojen videotallenteiden uudet osoitteet löytyvät tämän sivun oikeasta reunasta.

Täysistunnot koronaepidemian aikana

Eduskunnan puhemiesneuvosto päätti 24. syyskuuta, että täysistuntosalissa otetaan kaikkien edustajien normaalit permantopaikat käyttöön 5. lokakuuta alkaen. Korona-aikana permantopaikoilla on voinut olla vain 74 edustajaa samanaikaisesti läsnä.​  

Tällä sivulla on tietoja seuraavasta tai käynnissä olevasta täysistunnosta. Asiat käsitellään otsikoiden mukaisessa järjestyksessä, ja niiden tiedot päivittyvät istunnon aikana. Asiakohdassa on lista niistä kansanedustajista, jotka ovat varanneet tai käyttäneet puheenvuoron. Kun asian käsittely täysistunnossa on päättynyt, asiakohdassa julkaistaan tieto tehdyistä päätöksistä sekä linkit täysistunnon pöytäkirjaan. Pöytäkirjassa julkaistaan kansanedustajien käyttämät puheenvuorot.