biblioteket

Riksdagsbiblioteket och Riksdagens arkiv

Biblioteket och arkivet betjänar riksdagen men står till tjänst för alla som vill ha information om riksdagen, rättssystemet eller samhället.

Öppettider​Pressmeddelanden

 

 

Utställningen Riksdagshuset 90 år visas i Riksdagsbiblioteket fram till den 14 januarihttps://www.parliament.fi/SV/tiedotteet/Sidor/utstallningen-riksdagshuset-90-ar-pa-riksdagsbiblioteket-fram-till-1401.aspxUtställningen Riksdagshuset 90 år visas i Riksdagsbiblioteket fram till den 14 januari05-01-2022 06:45:00
Utställning i Riksdagsbiblioteket: Riksdagshuset 90 år https://www.parliament.fi/SV/tiedotteet/Sidor/utstallning-i-riksdagsbiblioteket-riksdagshuset-90-ar.aspxUtställning i Riksdagsbiblioteket: Riksdagshuset 90 år 02-11-2021 07:30:00

Mer information om tjänster.

På vår webbplats hittar du information om utlåning samt bibliotekets informationstjänst, utrustning, kurser, läsesal och forskarsal. Här finns också information om arkivets tjänster.

Riksdagens arkivs tjänster

Riksdagens arkiv erbjuder informationstjänst och tillhandahåller bland annat tryckta dokument, mikrofilmer och cd-romskivor.

Mer information om material och ämnesområden

Läs om bibliotekets samlingar och sök information om de nyttiga informationspaket som våra experter har sammanställt om olika ämnesområden.


Mer information om biblioteket.

På vår webbplats kan du läsa om biblioteket, oss som arbetar här och vad vi gör, bibliotekets publikationer och utställningar samt dess historia.