Minä yksin : Donald Trump ja Valkoisen talon hullut päivät

Rucker, Philip – Leonnig, Carol: Minä yksin: Donald Trump ja Valkoisen talon hullut päivät. Helsinki, Otava, 2020. 525 s.

Yli 200 sisäpiirilähteen haastatteluihin perustuva The Washington Postin toimittajien kirjoittama teos tarjoaa kurkistuksen Valkoisen talon arkeen presidentti Trumpin alaisuudessa. Tarinan lailla etenevä, mukaansatempaava kirja maalaa mielenkiintoisia tilannekuvia presidentin virkakauden reilusta kahdesta ensimmäisestä vuodesta ja päättyy kutkuttavasti Ukraina-episodin ja virkasyyteprosessin alkutahteihin.

Kirjan mukana lukija pääsee muun muassa osaksi Venäjä-tutkinnan kiemuroita, tutustumaan perustuslain soveltamisen hankaluuksiin sekä hallinnon vilkkaiden henkilöstömuutosten ja merkittävien ulkopoliittisten päätösten taustoihin.

Teoksen ydinantia ovat haastateltujen henkilöiden omakohtaiset kertomukset tapahtumista ja käydyistä keskusteluista, joiden perusteella lukija voi itse muodostaa mielipiteensä presidentti Trumpin tavasta johtaa maataan.


Saatavuus Eduskunnan kirjastossa

Näillä sivuilla esittelemme kiinnostavia kirjoja, artikkeleita, verkkojulkaisuja tai -sivustoja Eduskunnan kirjaston aihealueilta. Tutustu myös aiempiin suosituksiin.

Julkaistu 3.11.2020 17.35
Muokattu 12.11.2020 9.05