Tekijät

Palvelemme sinua asiantuntemuksella. Olemme kirjastoalan ammattilaisia ja meillä on monipuolinen koulutustausta. Joukossamme on mm. juristeja, yhteiskuntatieteilijöitä, historioitsijoita ja humanisteja. Osaamisemme on käytettävissäsi!

Huolehdimme kukin vastuualueensa mukaan siitä, että saat kirjaston aihealueilta valikoitua, laadukasta aineistoa luettavaksesi ja lainattavaksesi, että saat luotettavaa, henkilökohtaista palvelua ja opastusta tiedontarpeissasi ja että voit käyttää toimivia verkkopalveluja hyödyksesi. Olemme osa kirjastoverkostoa ja toimimme yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Kirjastoa johtaa Eduskunnan kirjaston johtaja.

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@eduskunta.fi

​Harjoittelijana Eduskunnan kirjastossa

Erään harjoittelijan päiväkirja. Verna Ruokonen 24.9.2021

Korkeakouluharjoittelijana Eduskunnan arkistossa ja kirjastossa. Johanna Torretta 28.5.2020

Harjoittelu vallankäytön sydämessä. Max Mustapää 10.11.2017

​Tarinoita kirjastotyöstä

Kirjastossa tehdään monenlaista työtä ja työpäivät voivat sisältää monenlaisia tehtäviä. Joitakin henkilökunnan kertomuksia työstään ja työpäivistään Eduskunnan kirjastossa on ilmestynyt blogissamme. Pitkäaikaisen työntekijämme Hilkka Salasmaan haastatteluvideo on katsottavissa Kirjastokaistalla.

​Kirjastouria - Hilkka Salasm​aa

Eduskunnan kirjaston pitkäaikaisen työntekijän Hilkka Salasmaan haastattelu on julkaistu Kirjastokaistan Kirjastouria-sarjassa. Hilkka keskustelee videolla kollegansa Heikki Rajalan kanssa urastaan Eduskunnan kirjastossa. Hilkan ura Eduskunnan kirjastossa alkoi vuonna 1969, eläkkeelle hän siirtyi 1.6.2012. Haastattelu on tehty 12.3.2012.